Krauss Shinemaster S15 2.0 polijstmachine

199,95

Excl. BTW: 165,25

Excl. BTW:
165,25
Model:
Shinemaster S15 2.0

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Waarom dit product kopen?
Uitslag van 15mm voor extreme polijst werkzaamheden.
Door de excentrische / orbitale aandrijving is er nauwelijks kans op beschadiging van de lak.
Verwijdert op een veilige manier vlekken, krassen en andere lakimperfecties.
880 Watt vermogen.
Cruise Control.
Budgetvriendelijk.
Voor professionals en enthousiastelingen.

Over dit product
De No Swirls! XTREME S15 DA Polisher (Krauss S15) is de evolutionaire grote broer van de vertrouwde No Swirls! XTREME S08 DA Polisher, met een grotere excentrische uitslag voor meer en snellere performance bij lakcorrecties.

Ontwikkelingen gaan zeer snel binnen de autodetailing - industrie. Na de vertrouwde roterende DA Polishers in 500W en 880W wordt er nu een enorme stap vooruit gemaakt die de mogelijkheden flink breder maken. In de afgelopen 2 a 3 jaar (in 2016 geschreven) zijn we bezig geweest met het ontdekken van een hybride polijstmachine die naar al onze wensen voldoet en nog beter is dan de No Swirls HP! V2. We zochten naar een polijstmachine die de kracht van een roterende machine om krassen en swirls te verwijderen combineert met de kexcentrische beweging van een DA Polisher om tot een hoogglans finish af te werken. Door deze twee krachten te combineren wordt het nog eenvoudige om lakimperfecties te verwijderen met een perfecte finish.

Deze laatste generatie van hybride polijstmachines is budget vriendelijk. We zijn trots dat we je de No Swirls! XTREME S15 DA Polisher (krauss tools) mogen presenteren.

Hoe werkt deze polisher?
De uitslag van 15mm zorgt voor een grote dekking tijdens het polijsten. De uitslag kan versneld wordt tot 4800 RPM. Stel je eens voor hoeveel bewegingen dat zijn met een bereik van dit formaat. 

Het resultaat is echt geweldig. In combinatie met een polishing Hex Logic Pad en een V32 of V34 Hybrid Compound ben je in staat de zwaardere krassen en hologrammen van een keramische lak te verwijderen in maar 1 pass (1pass: 1 van voor naar achter verticaal + van links naar rechts horizontaal). Zorg voor een perfecte finish met de V36 Hybrid Polish met een finishing Hex Logic Pad (bij voorkeur blauw) met nog een laatste pass en je ziet direct een perfect glanzende lak.

Met de 15mm uitslag van de No Swirls! XTREME S15 DA Polisher is er nauwelijks risico om door de lak heen te branden door te veel frictie / wrijving zoals er bij een roterende machine gebeuren kan bij verkeerd gebruik. 

Dit betekent dat je een OEM keramische blanke lak zoals die van Audi, Mercedes, BMW en Volkswagen in minder tijd terug kunt brengen in de traditionele nieuwstaat. 

Ergonomisch ontwerp
De No Swirls! XTREME S15 DA Polisher is onfeilbaar te gebruiken. Het design is 100% veilig, snel, makkelijk te gebruiken en ergonomisch gevormd. Er is geen enkel deel van het ontwerp die het moeilijk maakt deze machine te gebruiken. De acceleratie is bevestigd in het handvat waardoor je deze tijdens het gebruik kunt verstellen met de wijsvinger of middelvinger. De automatische aandrijving kan tegelijkertijd aangezet worden met de duim. De snelheidsregelaar is bevestigd aan de bovenkant die tijdens het gebruik versteld kan worden met de duim, terwijl je tegelijkertijd de acceleratie regelt met je vingers. Het eindstuk die je vasthoud met je hand is gevormd naar de vorm van je handpalm en afgewerkt met een antislip coating dat zorgt voor een comfortabel gebruik. Het voorste stuk is ontworpen met een “Surf – Tail” welke perfect is gevormd om met je vrije hand comfortabel een richting op kunt sturen zodat je elke plek kunt polijsten die je wil. Met de No Swirls! XTREME S15 DA Polisher ga je snel en eenvoudig over het oppervlak waardoor je de beste lakcorrectie kunt uitvoeren als nooit te voren. 

De No Swirls! XTREME S15 DA Polisher kan geleverd worden met een grote en solide tas welke het mogelijk maakt om je favorieten accessoires mee te nemen wanneer je maar wil.

Minder Vibraties
Bijna alle DA Polishers zijn cool en effectief, maar wanneer je een polisher voor meerdere uren per dag gaat gebruiken, kan het best vermoeiend zijn met de vibraties van 500W en 880W. Deze No Swirls! XTREME S15 DA is ontworpen met een contragewicht welke de vibraties voor een groot deel reduceert. Dit maakt het mogelijk om de No Swirls! XTREME S15 DA voor een langere periode achter elkaar te gebruiken zonder vermoeid te raken van de vibraties. 

Snelheid Zones
De No Swirls! XTREME S15 DA Polisher is voorzien van 6 snelheden welke de machine ideaal maken voor elke klus van polijsten van krassen en hologrammen tot het aanbrengen van je favoriete wax en sealant. Elke snelheid instelling  is gecontroleerd door een Slow Start System. Dit systeem zorgt voor een gelijkmatige start van snelheid een tot de gewenste snelheid. Hierdoor blijft het product op de pad en slingert het niet.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder